Tuesday, February 14, 2017
Petua Orang Lama Untuk Mengekalkan Rasa Keenakan Dan Kesegaran Udang.
Petua Orang Untuk Mengekalkan Rasa Keenakan Dan Kesegaran Udang
[a]Untuk mengekalkan rasa keenakan dan kesegaran udang, bersihkan udang terlebih dahulu dan bilas dengan air kelapa sebelum ditanggalkan kulitnya.
.
.
[b]Kumpul kulit-kulit udang dan bungkuskan dengan kulit kapas dan ikat seperti bunjut rempah sup. Masukkan bunjut tersebut ke dalam masakan dan buang setelah selesai memasak.
.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Lencana Facebook
DUNIA NORLIDA DAN ANAK-ANAKNYA
DUNIA NORLIDA DAN ANAK-ANAKNYA
DUNIA NORLIDA DAN ANAK-ANAKNYA
DUNIA NORLIDA DAN ANAK-ANAKNYA
Get your own Family Sticker Maker & MySpace Layouts.
No comments:
Post a Comment